Hirdetés

A Microsoft kinevezte a Blizzard új elnökét, nem meglepő a választás

|

Johanna Faries ezt megelőzően a Call of Duty franchise útját egyengette.

Hirdetés

Múlt héten tömeges leépítést jelentett be a Microsoft, ami az Activision Blizzard ügyfélszolgálatától kezdve az Xbox lemezes játékkiadásért felelős részlegén át a különböző fejlesztőstúdiókig közel kétezer alkalmazottat érintett. Ezzel párhuzamosan több vezető is távozott, a Blizzardtól például Mike Ybarra elnök, aki korábban pont Redmondból igazolt Irvine-ba.

Az új tulajdonos nem húzta sokáig az időt, már meg is találta Ybarra utódját a mostanáig a Call of Duty franchise-t felügyelő Johanna Faries személyében. Faries 2018-ban került az Activisionhöz, és miután eltöltött pár évet a Call of Duty e-sport területén, 2021-től rábízták a teljes franchise-t. Új pozícióját a Blizzard Entertainment élén február 5-étől tölti be.

Hirdetés

A vezetőségben végbemenő változások, a leépítés és a Project Odyssey elkaszálását követően minden kétséget kizáróan bizonytalanság uralkodik a Blizzard stúdióiban, Faries ezért leendő beosztottjainak címzett első levelében igyekezett arról biztosítani őket, hogy tiszteletben tartja majd a Blizzard saját vállalati kultúráját, mindent megtesz a cég és a játékai felvirágoztatásáért, valamint szeretné megismerni új munkatársait, meghallgatni problémáikat, ezért nyitva lesz előttük az ajtaja és az e-mailfiókja is.

Kíváncsian várjuk, hogy Faries kinevezése milyen változásokat indít el a Blizzard életében, amely jelenleg a Diablo IV, az Overwatch 2 és természetesen a World of Warcraft támogatására fókuszál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)