Hirdetés

A kukában végezte a Blizzard két éve bejelentett vadonatúj játéka, távozik a cég elnöke

|

A most búcsúzó 1900 alkalmazott között a Blizzardot irányító Mike Ybarra is szerepel.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy új korszak kezdődik most az Activision Blizzard történetében. A Microsofttal hosszas huzavona után egybeolvadt cégtől tavaly év végén legendás, egyben hírhedt vezetője, Bobby Kotick távozott, ma pedig kiderült, hogy miután alaposan átgondolta az új vezetőség, mire van szüksége a továbbiakban, megvált 1900 alkalmazottjától.

A rossz hírek folyamának még nincs vége: pillanatokkal ezt követően Mike Ybarra, a Blizzard elnöke ugyancsak bejelentette, hogy a mai volt az utolsó napja a cégnél. Az ő esete annyiban érdekes, hogy mielőtt 2019-ben átigazolt, 19,5 éven át volt a Microsoft alkalmazottja számos különböző szerepben, de láthatóan nem hiányoztak neki volt kollégái. Utódját a jövő héten nevezik ki.

Hirdetés

A Microsoft videojátékos tartalmakért és stúdiókért felelős elnöke, Matt Booty a The Verge által közzétett, alapvetően kollégáknak szánt levelében elmondta, a mai nappal véget ért a napra pontosan 2 évvel ezelőtt bejelentett, vadonatúj világban játszódó túlélőjáték fejlesztése, az ezzel foglalkozó munkatársakat más projektekhez irányítják át.

Most várhatóan egy darabig csend lesz, aztán jönnek majd a bejelentések, először a Game Pass kínálatába kerülő, már megjelent játékokról, aztán az újdonságokról. Nehéz időszak ez, de érthető, hogy szükség volt változásokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)