Hirdetés

A Call of Duty franchise egyik alkotója csillagászati összegért árulja a házát

|

Dave Anthony egy háromszintes, hangszigetelt irodát is tartalmazó kúrián adna túl.

Hirdetés

Szinte biztosra vehetjük, hogy a június elejei Xbox Games Showcase egyik fő attrakciója a következő Call of Duty leleplezése lesz, amely az eddigi jelentések alapján a Call of Duty: Black Ops Gulf War címet viseli, és az öbölháborúba repíti vissza a játékosokat a Treyarch találásában.

A Black Ops széria megvalósulásában pedig nagy szerepet játszott a Liverpoolban született, majd Los Angelesbe költözött David Anthony is, aki eleinte a korai Call of Duty játékokon csiszolta képességeit, majd a 2010-es Black Opsszal elérkezett a nagy lehetőség számára, hiszen rendezőként és íróként is kivette a részét a megalkotásából, valamint annak folytatásából is.

Bár Anthony 2013-ban elhagyta az Activisiont, hogy megalapítsa saját stúdióját (az azóta bezárt Deviation Games-t), és jelenleg új szakmai kihívásokat keres, a WSJ Real Estate-nek adott interjújában elárulta, hogy hihetetlenül sok pénzt keresett és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy azzal foglalkozhatott, amit szeretett. Ugyanakkor elérkezett az idő, hogy megváljon egy kincsétől. 

Hirdetés

Anthony ugyanis eladja a kaliforniai kúriáját. A luxusotthon körülbelül 9000 négyzetméteres, 0,7 hektáron fekszik, és Bel Air luxusnegyedében található. Háromszintes, hét hálószobás, fehér téglából és mészkőből készült, keményfa padlóval rendelkezik, amelyet a németországi Fekete-erdőből szállított anyagból építettek. Többek között egy hangszigetelt irodával is büszkélkedhet, amelynek egy könyvespolc mögé rejtett, titkos szobája is van. Ezen kívül akad benne tornaterem, borospince, biliárdasztal, házimozi, végtelen medence, tűzrakóhely és más luxuselemek is. 

A veterán fejlesztő még 2010-ben vásárolta meg az ingatlant feleségével, Betimmel, akkoriban 3,5 millió dollárt fizetett érte, viszont az egy kisebb, az eredetileg az 1940-es években épült ház volt, amelyet lebontott és újjáépített. Az új otthon 2022-ben nyerte el a mai formáját. Anthonyék 26,995 millió dollárért, azaz nagyjából 9,7 milliárd forintért árulják a kecót. Nem olcsó, de így néz ki cserébe:

Anthony egyébként elárulta, hogy az édesanyja fiatalon azt mondta neki, soha nem fog semmit sem tanulni a videojátékokkal - az élet azonban rácáfolt, érdemes volt foglalkoznia velük. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)