Hirdetés

Megvan az Xbox Games Showcase időpontja, ahol a következő Call of Duty is bemutatkozhat

|

Tartalmas műsorral készül a Microsoft azoknak, akik kíváncsiak rá, hogy mi minden készül hozzá tartozó több tucat stúdiónál.

Hirdetés

Már az ajtónkon kopogtat az időszak, amit megszokásból még mindig az E3-mal azonosítunk, holott az Electronic Entertainment Expo már a múlté, és a dolgok jelen állása szerint többé nem is tér vissza. A játékipar azonban megoldja az ESA rendezvénye nélkül is, ahogy az utóbbi pár évben tette, és június 7-étől kezdve (Summer Game Fest) nagyjából egy héten át zúdítja majd ránk az újdonságok özönét, hátha valami közülük átlépi a magasra polcolt ingerküszöbünket.

Az egyik legnagyobb érdeklődésre tartó játékbemutató idén is a Microsofté, ami ezúttal is két fázisból fog állni, a tradicionális Xbox Games Showcase-ből, valamint egy közvetlenül utána kezdődő Directből, azaz lemásolja a tavalyi receptet.

Hirdetés

Magyar idő szerint június 9-én, este 19 órától veszi kezdetét a haddelhadd, amin az Xbox Game Studios, a Bethesda és a tavaly bekebelezett Activision Blizzard stúdióinak alkotásai is képviseltetik magukat a Microsoft külsős partnerei mellett. Konkrétumokat nem említ a közlemény, de az Avowed és az Indiana Jones and the Great Circle jelenléte biztosra vehető, egyes bennfentesek pedig arra számítanak, hogy végre megmutatja magát a Gears 6 és a State of Decay 3 is.

Ami pedig a ráadást illeti, a redmondiak titokzatoskodnak, de minden jel arra utal, hogy a Cerberus kódnéven emlegetett új Call of Dutyt ismerjük meg behatóbban. A pletykák szerint a Treyarch játéka a Call of Duty: Black Ops Gulf War címet viseli, és ennek megfelelően az öbölháborúba dobja be a játékosokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)