Hirdetés

A Barbie immár a Warner Bros. második legtöbb bevételt termelő filmje, de elérheti akár az első helyet is

|

Az első helyezésért azonban egy elképesztően népszerű filmet kell lenyomnia.

Hirdetés

Valószínűleg még maga a Warner Bros. sem gondolta, hogy ekkorát fog szólni Greta Gerwig Barbie mozija, ami a mögöttünk lévő hétvégén tovább növelte eddig is tetemes bevételeit. A Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült film nemzetközi viszonylatban immár több mint 1,183 milliárd dollárt termelt, jelenleg ez minden idők 25. legtöbb bevételt felmutató filmje. Idén eddig mindössze egy mozi tudott ennél is jobb számokat felmutatni, a Super Mario Bros.: A film.

Még impozánsabbak azonban a számok akkor, ha a Warner Bros. házi ranglistáját nézzük meg.

Hirdetés

Itt ugyanis olyan filmeket tudott lehagyni a Barbie, mint az Aquaman, A sötét lovag - Felemelkedés, a Joker, vagy A hobbit: Váratlan utazás. Egészen pontosan a második helyen áll, egyedül a 2011-es Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész előz meg, ami összesen 1,315 milliárd dollárt szedett össze. Kevesebb mint 170 millió dollár különbség van tehát az utolsó Potter-film és a Barbie között.

Ez ennyivel a Barbie bemutatója után azért nem tekinthető kevésnek, de annak tükrében, hogy a nemzetközi forgalmazás is ezerrel pörög, simán elképzelhető, hogy Greta Gerwig mozija végül az élre áll. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)