Hirdetés

Az Obisidan új traileren mutatta be az Avowed sztoriját, aztán véletlenül elárulta a megjelenési dátumot

|

Valaki nem figyelt oda, hogy mit is pakol ki a játék hivatalos weboldalára.

Hirdetés

A tegnap esti Xbox Games Showcase 2024-en az Obsidian Entertainment következő nagy szerepjátéka is ott volt. Az Avowed egy csodálatos kalandnak ígérkezik, és ezt a legutóbbi trailer is megerősítette. Aki szereti a gyönyörű fantasy környezeteket, és a belsőnézetes harcokat, az jó eséllyel imádni fogja az Avowedot, de a csodaszép bemutató egy fontos részletet kihagyott.

Mégpedig azt, hogy egészen pontosan mikor érkezik a játék. Sebaj, valaki azért elkotyintotta ezt is menet közben.

Hirdetés

A hivatalos trailerek és infók alapján annyit tudtunk, hogy idén jön a móka, de a hivatalos weboldalon egy pontos dátum is felbukkant. A játék leírása a következőt tartalmazta:

"Az Obsidian elmúlt pár hónapja pörgősen és izgalmasan telt. A januári találkozásunk óta rengeteget dolgoztunk az Avowedon annak érdekében, hogy leszállíthassuk azt nektek 2024. november 12-én. Ma örömmel mutatjuk meg nektek az első sztorielőzetesünket az Xbox Games Showcase-en, és többet is mesélünk nektek a játékról."

Valaki valamit elrontott, mert percekkel később a szöveg megváltozott. A komment nagyja érintetlenül maradt, de a dátumot természetesen eltávolították belőle. Nyilván arról van szó, hogy a srácoknak van egy megjelenési céldátuma, de egyelőre nem tudják megígérni azt, hogy addigra végeznek is a projekttel. Valószínűleg ezért is nem említettek dátumot a bemutatott trailerben:

Akárhogy is, az Avowed idén érkezik majd PC-re és Xbox Series X/S-re. A játék természetesen Game Passen keresztül is elérhető lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)