Hirdetés

Beszéljük ki együtt a Titkos invázió sorozat évadnyitóját!

|

A Secret Invasion, azaz Titkos invázió széria sok szempontból más lesz az ígéretek szerint, mint a sima szuperhősös sorozatok. Lássuk, mennyire meggyőző az évadnyitó!

Nem kevés Marvel-sorozatot láthattunk már a Disney+-on, ezek pedig sokféle műfajban kirándulást tettek. Most épp a kémsztorik szerelmesei fognak nagyon örülni, ugyanis a most szerdán, azaz június 21-én elstartoló Titkos invázió széria ezt a vonalat erősíti. Akadtak már kémfilmes beütésű Marvel-mozik, elég csak például az Amerika Kapitány: A tél katonájára gondolni, most viszont nagyon úgy fest, hogy még erősebb lesz a nyomozós, krimis irány, hiszen Furynak és társainak nem kisebb feladat szakad a nyakába, mint egy titkos skrull invázió visszaverése. 

A skrullok ugyebár alakváltó lények az MCU világában, bárkinek a helyét át tudják venni, egyetlen pillanatig sem lehetünk tehát biztosak abban, hogy az egyes szereplők igazából nem beépített skrull ügynökök-e. A felütés több mint izgalmas, ezért úgy döntöttünk, visszahozunk egy korábban már bizonyított formátumot a GameStar YouTube-csatornájára, és már a premier estéjén egy élő kibeszélő adásban tárgyaljuk ki veletek együtt az első rész minden mozzanatát. 

Hirdetés

Az adás pontban szerdán este 8-kor kezdődik, és előreláthatólag nagyjából egy órán át fog beszélgetni Kaci és Csirke arról, hogy milyen lett a Titkos invázió első része, mennyire más esetleg ez a kémsztori, mint az átlagos MCU-sorozatok, milyen teljesítményt nyújt Samuel L. Jackson ismét Nick Fury szerepében, illetve mennyire lettek szerethetők az újoncok. Nos és persze azt is elkezdik majd találgatni, hogy a szériában melyik karakter lehet esetlegesen igazából egy alakváltó skrull. 

A sorozat a kizárólag a Disney+-on érhető el, a platformra akár egy évre, akciós áron is elő tudtok fizetni, minden részletet megtaláltok a linken.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)