Hirdetés

A Mozdulj Gamer most is átmozgat a PlayIT-en

|

A hatalmas mászófal és az örök közönségkedvenc lasertag mellett izgalmas új programokkal is készül a budapesti PlayIT-re a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom.

Hirdetés

Természetesen idén sem maradhatnak el a budapesti PlayIT Show Mozdulj Gamer sportprogramjai, amelyek a rendezvény mindkét napján, tehát november 17-én és 18-án is folyamatosan pörögnek majd. 

Ebben az évben is lehetőségetek nyílik majd arra, hogy a csúcsra törjetek, vagyis meghódítsátok a Generali mászófalát, és a magasból élvezzétek az egész PlayIT legjobb kilátását. Ha lefelé is sikerült a mászás, vehetitek az irányt akár azonnal a lasertag szekció felé. Stabil pont az összes PlayIT-en, hogy a lasercsaták keltik fel a legtöbb mozogni vágyó gamer érdeklődését, így ezúttal is garantált, hogy folyamatosan zajlanak majd a meccsek, amelyeken megmutathatjátok, hogy ti vagytok a környék legjobb lövészei. 

Mindezeken felül a Chio Mozdulj Gamer és a PlayIT csapata a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetséggel karöltve egy csomó érdekes sportágat is elhoz nektek. Belekóstolhattok például az ergonomikus evezésbe, a sportkerékpározásba és a lézerlövészetbe egy minitriatlon keretein belül. Ha ez a három erőpróba nem lenne elég nektek, akkor az öttusát tudjuk ajánlani, itt vívásban, egy reflexfalon, 1v1 CS:GO-ban, lézerlövészetben és rodeóban kell odatennetek magatokat. Miután kellően átmozgattátok magatokat, nyugodtan huppanjatok le a MEFS Chillzone-ba, ahol kipihenhetitek magatokat, mielőtt elindultok pankrációt nézni - bizony a PlayIT mindkét napján rendeznek majd pankrátor meccseket, ahol a legjobb magyar harcosok szállnak ringbe.

Jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT weboldalán

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)