Hirdetés

A PlayIT legmenőbb pólói és hatalmas kedvezmények várnak a GameStar standjánál

|

Teljesítsd a kihívást és zsákolj be néhány GameStar relikviát a hétvégi PlayIT-en!

Hirdetés

Már csak hármat kell aludni és itt a budapesti PlayIT Show, az év egyik legnagyobb gamer bulija, ahol természetesen mi is ott leszünk, ráadásul nem is akármilyen programmal.

Ha kihívást keresel

Az ESET támogatásával most is felépítjük a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabort, ahol próbára tehetitek a gyorsaságotokat, ügyességeket és szellemi éberségeteket a legkülönfélébb feladatok segítségével. Mérjük majd a reakcióidőt, teszteljük a szem-kéz koordinációt, meg minden olyan képességet és képzettséget, amire csak a modernkori gladiátoroknak - akarom mondani kompetitív játékosoknak szüksége lehet.

Fortnite vs PUBG

Természetesen rengeteg exkluzív relikviával is készülünk. Az év legnagyobb slágerei egyértelműen a battle royale játékok, mi pedig nem tudtunk dönteni, hogy a PUBG vagy a Fortnite irányába húz-e inkább a szívünk, úgyhogy mindkettőhöz rittyentettünk egy-egy menő GameStar dizájnt, ami tökéletes viselet rajongóknak. Nézzétek csak:

De ez még nem minden! Minél jobban teljesítetek az E-sport Alkalmassági Tesztlaborban, annál nagyobb kedvezményekkel csaphattok le pólókra, magazinokra és egyéb cuccokra. Készülünk akciós GameStar előfizetéssel, sőt, minden vásárlás mellé egy posztert is adunk ajándékba. Kell ennél több? Keressetek minket a G csarnokban, a GameStar cuccokat pedig az 576 KByte kihelyezett üzletében!

GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor

Időpont: 2018. június 2., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)