Hirdetés

Hologrid: Monster Battle - játékot készít a Star Wars holosakk alkotója (videó)

|

Több játék kísérletezik már a kártyajátékok és a virtuális valóság vegyítésével, de csak a Hologrid: Monster Battle készítői mondhatják el magukról, hogy a Star Warsban látott holosakk készítőjével dolgoznak.

Hirdetés

Phil Tippett jó néhány évet töltött szörnyek készítésével filmes projektekhez, ami nem kevés sikert is hozott neki, így például Oscar-díjat is nyert az 1981-es Sárkányölő különleges effektjeiért. A legtöbben valószínűleg a Star Wars holosakkjához készített bábuira emlékeztek, amihez most egy nagyon hasonló koncepciót valósít meg játékformában is.

A Hologrid: Monster Battle mondjuk a sakk szabályrendszerétől merőben eltér, ugyanis a játék alapjai egy gyűjtögetős kártyajátékra emlékeztetnek majd leginkább. Mivel a játék PC és mobil platformokra, a virtuális valóság és különböző AR-eszközök támogatásával érkezhet, a lények szó szerint az asztalunkon, a kijátszott kártyák helyén jelenhetnek majd meg. Az alábbi traileren kívül egyelőre sok infónk nincs a róla, azt viszont láthatjuk a videón, hogy lényeink mozgásával is kell majd taktikáznunk a játéktéren (ellentétben például a Hearthstone-nal).

Mit gondoltok, érdemes lesz majd kipróbálni Tippett játékát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)