Hirdetés

SimCity mobilon!

|

Minden városépítős és menedzselős játékok atyja, a SimCity valaha űberklasszikus volt: még manapság is el lehet vele lenni, legyen az bármelyik része, akár a legősibb is: ahhoz képest a mobilos változat nem is olyan rossz.

Hirdetés

A Java alapú mobiltelefonokon működő játék szép színes, izometrikus grafikájú és tartalmazza a SimCity-kben megszokott menedzsment-elemeket ugyanúgy, mint a katasztrófákat: ki kell jelölni a lakó, kereskedelmi és ipari körzeteket, majd utakat, vasutakat, rendőrségeket, tűzoltóságokat, parkokat, stadionokat építve minől több lakost kell odacsábítani. Azonban fel kell készülni a nagyvárosi élet árnyoldalaira is: a bűnözés, a környezetszennyezés, a tűzesetek, a tornádók is fontos szerepet játszanak, sőt akár jöhet UFO vagy godzilla is: ahogy a "nagy" SimCityben. A játék mindhárom szolgáltató ügyfelei számára elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)