Hirdetés

Pokémon GO - kövület szörnyeket hajtunk az e heti eseményen

|

Rendesen megszaporodtak a Fossil altípusú Pokémonok a térképen, amit az aktuális Adventure Weeknek köszönhetünk.

Hirdetés

A Niantic Adventure Week rendszerében mindig lesz valamilyen típusra vonatkozó heti favorit. Most éppen Fossil-hetet tartunk, aminek köszönhetően rengeteg Omanyte, Kabuto, Aerodactyl és sok más, egyébként nem túl gyakori Pokémon került elő.

Az esemény a napokban indult és egészen május 25-ig tart majd. A gyakoribb Fossil típusú Pokémonok mellett a PokéStoppok is több tárgyat fognak kidobni (hogy legyen elég labdánk), illetve a Buddy Pokémonunk is gyakrabban kap majd cukorkát a vele való sétálgatásért.

Ha nem is nagyon mennétek kalandozni, akkor is érdemes lesz legalább bejelentkezni a Pokémon GO alkalmazásba, mert azért is jár egy spéci sapi. Jó vadászatot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)