Hirdetés

Pokémon GO - így vert le csupán két edző egy legendás madarat

|

A legendás pokémonok közül nem mind megoldhatatlan kihívás. Moltrest már 4-5 fős csapatokban is könnyű leszedni, de két emberrel sem lehetetlen.

Hirdetés

Az Arcticunóval megvívott számtalan sikertelen csata után elmondható, hogy a Pokémon GO legutóbb kiengedett legendary szörnye, Moltres sokkal könnyedebb kihívás. Ez persze csak a kontextuson belül könnyű, mert Moltres még így is jóval erősebb egy sima Tier 3-as bossnál, de ahogy két japán edző megmutatta, nem verhetetlen.

Boushinshi és társa egy csapatra való Golemmel indult neki a raidnek, társa ugyanezzel a felállással segített neki. Amikor az első 6 Golem vereséget szenvedett, akkor a játék már be is rakta a maradék Golemet és a Tyranitart a második squadba, és úgy folytatta játékosunk a harcot. A teljes menetet itt tudjátok végignézni.

Ahhoz, hogy ez sikerüljön több dologra is oda kellett figyelni. Egyrészt a hatodik Golem beájulása előtt fel kellett adja a harcot az edző ahhoz, hogy a játék felkínálja a folytatás lehetőségét, és új pokémonokkal ugorhasson vissza az arénába. Másrészt az összes többi szörnyecskéjének faintelve (kifektetve) kellett lennie ahhoz, hogy az automatika egyből kiválassza az optimális felállást. Még mindezzel együtt is éles volt a menet, mivel alig 5 másodperc maradt a visszaszámlálóból.

Gratulálunk a sikeres raidhez. Ti már vertetek le/kaptatok el legalább egyet a legendás szörnyekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)