Hirdetés

LEGO NEXO Knights: MERLOK 2.0 - LEGO hősök a mobilodon

|

A LEGO® NEXO KNIGHTS™ termékcsaládhoz tartozik egy igazán szórakoztató mobilos játék is. Ez az applikáció a MERLOK 2.0

Hirdetés

A LEGO® NEXO KNIGHTS™ lovagokkal nem csupán a játékboltok polcain és a webes, illetve televíziós mesesorozatokban, hanem akár a mobiltelefonodon vagy a táblagépeden is találkozhatsz. Persze csak akkor, ha lecsapsz a teljesen ingyenesen letölthető MERLOK 2.0 applikációra.

Az alkalmazás iOS-en és Androidon is elérhető. A játékban rajtunk múlik, hogy sikerül-e megmenteni Knighton királyságát. Jestro és ádáz szörnyei fosztogatják és rettegésben tartják az egész királyságot, velük pedig csak a NEXO Erők segítségével vehetjük fel a harcot. A játékban a lovagok guruló kastélyát irányítva bukkanhatunk rá a küldetésekre, melyek során veszedelmes szörnyetegek állják utunkat. A NEXO Erők elengedhetetlenek lesznek ahhoz, hogy ne mi húzzuk a rövidebbet a csaták során. Ezeket az Erőket akkor szerezhetjük meg, ha telefonnal vagy tabletettel a valódi világban fellelhető, őket szimbolizáló pajzsokat beszkenneljük. A LEGO® NEXO KNIGHTS™ készletek dobozain, a magazinokban és az animációs sorozatban, sőt még a hivatalos weboldalon is új NEXO Erőkre akadhatunk. A boltokban megvásárolható készletek közül például Jestro ördögi járművében a Klónozás, a Hatalmasság és a Tengeri sárkány erőt találjuk meg. Összesen 172 Erő gyűjthető össze a játékban.

Már a LEGO® NEXO KNIGHTS™ MERLOK 2.0 első indításakor kellemes meglepetés fogadja a játékost, hiszen az applikáció teljesen magyar nyelven, sőt magyar szinkronnal startol el, így a nyelvtudás hiánya sem jelenthet akadályt. 

Kalandjaink során számos küldetést kell megoldani, melyek között a már említett mozgó erőddel lehet navigálni. Az egyes missziók több csatára vannak felosztva, ezen összecsapások során pedig nem csak Jestro ördögi minikéi, hanem pár keményebb ellenfél is a vesztünket akarja. Közülük talán a dinamitot dobáló szörnyeteg a legnehezebb ellenlábas, de egy kis odafigyeléssel azért az ő robbanószereit is le lehet kerülni. Mindenképpen dicséretes, hogy a játék megköveteli az odafigyelést. A harc egyébként nincs túlbonyolítva, a képernyőt nyomogatva kisebb ütéseket szórhatunk, hosszan lenyomva pedig egy nagyobb csapást indíthatunk el. 

A beszkenneléssel feloldható NEXO Erőkből egyszerre hármat tárolhatunk el hősünkön, aki a csaták során bármikor szabadon használhatja őket. Ha ellőttünk egy Erőt, akkor az rövid időn belül automatikusan újra felhasználható lesz. A megszerzett NEXO Erők egyébként különféle kihívásokat is feloldanak, ezeket azonban csak akkor nyithatjuk meg, ha a kritériumaik között szereplő összes Erő a birtokunkban van. Érdemes megnézni a LEGO® NEXO KNIGHTS™ rajzfilmsorozat epizódjait, hiszen ezekben is sok beszkennelhető Erőre lehet akadni.

Az elvégzett küldetések után járó pontokat különféle fejlesztésekre lehet elkölteni, melyek egy idő után nélkülözhetetlenek lesznek az egyre jobban nehezedő feladatok teljesítéséhez. A LEGO® NEXO KNIGHTS™ MERLOK 2.0 garantáltan hosszú ideig le fogja kötni a játékost, a változatos NEXO Erők pedig tovább színesítik majd a játékórákat. 

Advertisement

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)