Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szünetet tartanak a hétköznapok, és mi már megint felháborítóan sok időt fordítunk játékokra.

Hirdetés

Még nincs nyár, de odakint zümmög pár bogár és hét ágra süt a nap. Szebb nem is lehetne a tavasz, önmagunk ellen elkövetett bűn a négy fal között lapulni, ám ahogy elnézem, idén is pincefehérek maradunk.

daev - Annyira szeretném azt mondani, hogy nem a Bloodborne lesz terítéken, de még ennyi idő után is annyi felfedezésre váró titok van a játékban, hogy egyszerűen nem tudom abbahagyni. Ráadásul Kaci is megvette. Lehet, hogy indítanom kell vele egy új karaktert. Horror.

Paca - Mint valószínűleg mindenki, én is nagyon szeretném a Mortal Kombat X-et nyüstölni, de a szerkesztőségi példányt Mocsy ejtette túszul, úgyhogy marad valami más. Lehet, hogy előhúzom a Deus Ex: Human Revolutiont, ha már így bejelentették a folytatást, időszerű lenne végigjátszani.

BZ - The Dig sokadszor is végigjátszva, AC: Rogue kivégezve, GTA V még nincs, a Cities:Skylines-ban egy idő után mindig összeomlik az ipari körzetem, szóval most elegem lett, és egy könnyed hálózatos lövöldébe fojtom bánatom. A Day of Defeat Source a baráti társaság egyik kedvence, szóval bemászom valamilyen kellemesen vérgőzös szerverre, és régi játék ide, elavult grafika oda, mindenkit szénné lövök, sőt, ha rosszak lesznek, gyalogsági ásóval fogok irtani. Mert az jó.

Nightwolf - Pénteken rácsöppent a nyelvemre pár csepp a Mortal Kombat X nedűjéből és annyira szeretnék még belőle, de félek Mocsytól, ezért nem mertem kicsavarni a kezéből. Marad a Guild Wars 2, mert van pár öcsi, amit a kiegészítő megjelenése előtt be szeretnék szerezni.

Kaci - Nagyon nehéz helyzetben vagyok, ugyanis az új PS4 mellett már a The Last of Us Remastered, a Grand Theft Auto V és természetesen a Bloodborne lemeze is ott csücsül. Utóbbiba nem feltétlen merek egyedül belevágni, de daev azt ígérte majd segít, úgyhogy lehet az "együtt sírunk, együtt nevetünk" megoldást választom. Mindeközben meg ugye Rainbow Six: Siege alfa van, és hát Azeroth sem menti meg önmagát, szóval mindennél jobban szeretnék egy időnyerőt, vagy legalábbis egy hosszú hétvégét. Mondjuk 5 naposat.

- Mikor ráakadtam a Chivalry: Medieval Warfare konzolos változatának tesztjére a márciusi GS-ben, hirtelen lelkesedéstől vezérelve fel is telepítettem a PC-s verziót, és ez a hétvége ideálisnak is tűnik ahhoz, hogy megtanítsak pár gamert, mi is az a nagybetűs Lovagiasság. Vagy ők aprítsanak miszlikekre, ez is benne van a pakliban.

Hunter - Daredevil hétvégét tartok. Első körben végignézem a Daredevil
sorozatot, aztán elolvasom a Fenegyerek – Alfőnök kötetet és ezek után
nekiállok szintezni a Daredevil karakteremet a Marvel Heroes-ban,
amire jóval több időt áldoztam már, mint első körben hittem volna.

Szada - Továbbra is Heroes of the Storm pörög, már sikerült megszerezni Diablót és Novát.

Chava - Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy megnézzem magamnak, mitől döglik az aligátor. Rászánom azt a néhány órácskát az épp vendégségben tartózkodó Battlefield Hardline kampányára. A multit meghagyom a nálam ügyesebbeknek, akad épp elég más játék, amiben ingyen frag lehetek.

Rajtatok a sor, bogyókák, játékajánlókat kérünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)