Hirdetés

Ezt a kasztot eddig még sosem próbálhattad ki Diablo játékokban, eléggé vérgőzösnek ígérkezik

|

A könyvek előrevetítették az új lovag érkezését, de végre hivatalosan is bemutatkozott.

Hirdetés

A tegnap este főszereplője egyértelműen a Diablo IV volt, aminek első szezonjáról végre minden kiderült. Ettől függetlenül nem csak a legutóbbi epizódon dolgozik a Blizzard: a mobilos vadhajtás is kapja az új tartalmakat, legutóbb ráadásul egy méretes kiegészítővel jelentkeztek fejlesztői.

A következő frissítés egy új kasztot, a régóta pletykált Blood Knightot fogja elhozni. A karaktert emlegették már a Diablo IV-gyel egy időben megjelent Book of Lorathtban is, de végre megjött a hivatalos bejelentés és bemutató is. A kaszt egy méretes lándzsát használ harcban vérmágia mellett, ami nem tűnik rossz kombónak.

Hirdetés

A keményebb csaták során egy vámpírszerű szörnnyé is átalakulhat egy-egy csapás erejéig. A képességeinek egy részét egyébként egy félig CGI, félig játékmenetet villantó előzetes mutatja be:

A Blood Knight július 13-tól lesz elérhető, és háromféleképpen is kipróbálhatjuk majd. Indíthatunk új karaktert, használhatjuk a kaszt-váltó szolgáltatást, vagy részt vehetünk egy játékbeli eseményen is, ahol mindenki Blood Knightként játszik majd. Ez utóbbit azért is érdemes lesz kihasználni, mert Blood Knight kozmetikai cuccok és Legendary tárgyak is járnak érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)