Hirdetés

Érdekes karakterekkel támad a Star Wars: Hunters

|

Új trailert kapott a Nintendo Switch-re és mobilokra érkező ingyenes arénajáték.

Hirdetés

A LucasFilm Games még az év elején jelentette be, hogy egy arénaharcra fókuszáló ingyenes játékkal bővíti a Star Wars-univerzumot, melynek Nintendo Switch-en és mobilon is nekieshetünk majd.

A Zynga kezei alatt készülő újdonságot eredetileg még az idénre ígérték, ám azóta is nagy volt körülötte a hallgatás. Most viszont kaptunk egy új trailert, amiből kiderül, hogy milyen karakterek bőrébe bújva eshetünk majd egymásnak, de sajnos egy rossz hírről is beszámol a rajt kapcsán.

Hirdetés

Rögtön a videó végére ugorva ugyanis láthatjuk, hogy immáron 2022-es megjelenéssel kell számolni. Ami viszont előtte van, az alapján érdemes lehet várni a mókára, a Huntersben ugyanis egész izgalmas hősök felett vehetjük majd át az irányítást.

Az odamondogatásokban bővelkedő trailer főszereplője, a sötét harcosként bemutatott Rieve és mandalori ellenfele (Aran Tal) első ránézésre nem különösen izgalmasak, a többieknél viszont egész kreatívak voltak a fejlesztők. Kapunk például egy jawa duót, egy magát jedinek képzelő droidot, egy gladiátornak állt rohamosztagost, illetve egy Slingshot nevű ugnaughtot is, aki egy droidekába bújva veszi ki a részét az aprításból.

A Hunters egyetlen bolygón, a Vespaarán játszódik majd, a fejlesztők viszont változatos arénákat ígérnek, melyek megidézik a Star Wars ikonikus világait. A trailerrel párhuzamosan frissült a játék weboldala is, ahol többet is megtudhatsz a karakterekről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)