Hirdetés

A Nimblebit beszólt a Zyngának

|

Az év iPhone játékának fejlesztői viccesen kezelték, hogy a Zynga le akarja másolni a Tiny Towert.

Hirdetés

A közösségi játékok nagymestere úgy tűnik kifogyott az ötletekből, és a kiváló Tiny Towert kívánják lemásolni a maguk stílusában.

A Nimblebit ezt nem hagyta szó nélkül, és a következő üzenetet írta a Zyngának: 

“Kedves Zynga, (mind a 2,789-en!),

Észrevettük, hogy most szeretnétek kiadni egy új játékot Dream Heights néven! Gratulálunk!

Szeretnénk megköszönni mindannyiótoknak, hogy ennyire rajongtok iPhone-os év játéka díjazottunkért, a Tiny Towerért! Sok szerencsét a játékotokkal! Alig várjuk, hogy továbbra is inspirálhatssunk titeket a továbbiakban megjelenő játékainkkal!

Üdvözlettel, (mind a 3-an) - Nimblebit"

A levelet dizájnosabb formába öntötték és teleszúrkálták olyan képekkel, melyeken a két játékot hasonlítják össze. Ezt láthatjátok, ha az alábbi képre kattintotok. A Zynga egyébként korábban nem egy fejlesztővel akadt össze amiatt, hogy egyik-másik játékuk hasonlít az övéikre. Fordult a kocka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)