Hirdetés

8-as GeForce család a mobil szegmensben is

|

Az NVIDIA, ahogy az várható volt, a mobil szegmensben is el akarja terjeszteni a DirectX 10 szépségeit.

Hirdetés

A 8-as GeForce család legnagyobb újítása a DirectX 10 támogatása lett, ám jócskán tartogat a felhasználóknak teljesítmény növekedést is az előző szériához képest. Hamarosan a notebook gépekben is megtalálhatóak lesznek ezek a GPU-k, mivel az NVIDIA bejelentette a mobil szegmensbe szánt 8-as szériájú mobil grafikus kártyákat. A 8600-as és 8400-as kártyák összesen öt különböző típusban lesznek elérhetők és jelenleg szinte az összes nagy gyártó bejelentette már saját megoldását, amiben ilyen videokártyák szolgáltatják majd a grafikát. Az új hardverek Windows Vista alatt jobban tudnak majd teljesíteni, ráadásul a HD szabvány lejátszása sem okoz semmilyen gondot nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)