Hirdetés

Zack Snyder szerint így érdemes végignézni a négyórás Az Igazság Ligája filmet

|

Vajon lesz valaki akkora csibész, hogy ellenmegy a hivatalos rendezői útmutatónak a pisiszüneteket illetően?

Hirdetés

Figyelem, a cikk minimális spoilereket tartalmazhat a március 18-án debütáló Zack Snyder: Az Igazság Ligája cselekményével és felépítésével kapcsolatban!

Talán most már nem a Tom és Jerry nézőinek kell eldönteniük hamarosan, hogy mit is keresnek a morcos szuperhősök a képernyőn, és nem lesz több baki, jöhet a hivatalos premier. Zack Snyder a Beyond The Trailer csatornán március 9-én közzétett interjúban mondta el személyes javaslatát annak kapcsán, hogy szerinte miképp lesz érdemes végignézni Az Igazság Ligája jövő héten debütáló, 4 óra 2 perc hosszú rendezői változatát. Értsd: elárulta, hol a legideálisabb (pisi)szünetet tartani, vagy legalábbis szusszanni pár percet egy-egy nagyobb gondolati egység után.

Hirdetés

Nyilvánvalóan nem véletlenül lett hét fejezetre bontva a film - apropó, az is most derült ki, hogy a korábban bejelentett hat helyett hét fejezetre számíthatunk, kiderült ugyanis, hogy egy húszperces epilógussal zár a darab. De ne szaladjunk ennyire előre, szedjük pontokba az ajánlott szünetlehetőségeket:

  • Az egyenként fél-félórás első és második fejezet lesz kvázi a felvezetés, melyből megismerjük a film kiindulópontját, ezután tehát Snyder szerint is érdemes sort keríteni az első szünetre.
  • A következő két fejezet összesen 1 óra 20 perc hosszú lesz, ahogy pedig a negyedik fejezet elvezet minket a cselekmény tetőpontjáig, Snyder szerint itt lesz a remek alkalom egy kb. 15 percre leállítani a filmet - főleg mert ha a rendező IMAX-ben is be tudta volna vinni a darabot, akkor ott is ennél a pontnál tervezett volna szünetet a vetítés alatt.
  • Az utolsó három fejezet (benne a epilógusnak szánt hetedikkel) a játékidő maradék 1 óra 40 percét öleli fel, ezeket már a filmes szerint célszerű egyben elfogyasztani. Abból 20 perc lesz az epilógus, 10 perc pedig a stáblista.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája tehát március 18-án debütál az HBO Maxen, pontosabban itthon az HBO GO-n, a világpremier napján rögtön magyar szinkronnal. A rendezői változat összes várható karakterét ebben a cikkben (illetve az alábbi videóban) szedtük össze, míg Snyder karrierjéről ebben az írásban értekeztünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)