Hirdetés

Zack Snyder nem csak a Rebel Moonnal jelentkezik idén a Netflixen

|

Animációs sorozatra is számíthatunk a rendezőtől, meg is kaptuk az első képet róla.

Hirdetés

Zack Snyder egy hatalmas franchise-t álmodott meg a Rebel Moon köré, amelyben a Netflix komoly partner. Az első részt már tavaly láthattuk, idén felkerül belőle a platformra a durvább, rendezői változat, és már nézhető a második felvonás, amely átvette az uralmat a filmes toplistán. Szóba került egy képregényváltozat és egy videojáték is, de utóbbiról nem érkeztek biztató hírek

És ez még csak a kezdet: Snyder legalább négy-hat Rebel Moon filmet szeretne, és csakis arra vár, hogy a Netflix rábólintson a folytatásra, de nem ez az egyetlen projekt, amiben együttműködött a vállalattal, ugyanis készített egy animációs sorozatot is a platformra. 

Hirdetés

A rendező Twitteren/X-en osztotta meg a legelső fotót a Twilight of the Gods névre keresztelt animációs projektjéről, amely az északi mitológiával foglalkozik. Snyder tavaly a Collidernek adott interjújában mesélt kicsit a sztoriról, miszerint a sorozat középpontjában egy király és egy királynő áll, akik egy kis viking faluban élnek és össze akarnak házasodni. Az esküvőjükön azonban történik egy esemény, ami miatt Sigrid, a menyasszony - aki nem mellesleg óriások gyermeke - őrült bosszúhadjáratra indul. Összefog egy csapatnyi karakterrel (többek között egy látnokkal és egy törpével), hogy megtaláljanak egy istent és megküzdjenek vele. Íme az első kép:

A főszereplőt, Sigridet Sylvia Hoeks (Szárnyas fejvadász 2049, Ami nem öl meg) szólaltatja meg, de rajta kívül szinkronizál a showban többek között Stuart Martin (A  tolvajok hadserege, Rebel Moon 1-2. rész), Pilou Asbæk (Trónok  harca, Páncélba zárt szellem), Rahul Kohli (Az Ushez-ház bukása, Call of Duty: Modern Warfare III), Lauren Cohan (The Walking Dead, 22 mérföld), John Noble (A Gyűrűk Ura-filmek, A rejtély), Peter Stormare (Fargo, Constantine), Jessica Henwick (Tőrbe ejtve: Az üveghagyma, Blade Runner: Black Lotus), Jamie Chung (The Gifted, Gotham), Kristofer Hivju (Trónok  harca, Lavina) és Corey Stoll (A Hangya, Kártyavár) is. Az előzetes infók alapján Asbæk Thornak, Noble Odinnak, Paterson Joseph (Wonka, Időutazók) pedig Lokinak adja a hangját. 

A Twilight of the Gods valamikor ősszel debütál a Netflixen. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)