Hirdetés

Megvan, kik szerepelnek az X-Force filmben?

|

Lehetséges, hogy kiderült, milyen formációban támadja be a mozikat az X-Force. Lesznek a nézők számára teljesen új szereplők, de van aki már feltűnt egy korábbi X-Men filmben.

Hirdetés

Lassan nehéz követni, milyen képregényes csapatok kerülnek a mozivászonra, ugyanis az X-Men, a Bosszúállók és a Suicide Squad után az X-Force is saját filmet kap. Ők az X-Men egy durvább változata, de mivel a képregényekben rengeteg tagja volt a csapatnak, nem egyértelmű, kik is kerülnek be a filmes gárdába.

A forgatókönyvet egyébként Jeff Wadlow alkotta meg, aki a Kick-Ass 2-t is írta és rendezte, viszont a Fox előbb a Deadpool-filmet és az X-Men: Apocalypse-et fejezi be. Wadlow azonban készített egy koncepciós rajzot az egyik barátjával, Gregory Semkow-val, amin a forgatókönyvben szereplő ötfős csapat tűnik fel. Ez alapján az X-Force öt tagjai Cable (a csapata vezetője, az X-Menből ismert Cyclops fia), Warpath, Domino, Cannonball és végül Feral lesznek. Bár ez a film elkészültéig még akár meg is változhat, erre sok esély nincs, ugyanis eddig mindenki, aki olvasta a forgatókönyvet, csak dicsérte az X-Force film történetét.

Szerintetek érdekes lehet ez a szuperhős-csapat is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)