Hirdetés

Vin Diesel olyat mondott a Halálos iramban franchise-ról, ami sokakat kiborított

|

Persze valószínűleg azok sincsenek kevesen, akik örülnek az új fejleménynek.

Hirdetés

A már régóta az abszurd szórakoztatás mezsgyéin száguldó Halálos iramban franchise-nak van egy olyan furcsa tulajdonsága, hogy a kommentszekciók és a személyes beszélgetések alapján szinte senki senki sem kíváncsi rá, az aktuális új epizódjai azonban valahogy mégis sorra bankot robbantanak, félreérthetetlenül jelezve, hogy valójában kiapadhatatlan az igény a C.S.A.L.Á.D. rendszeres visszatérésére.

Ezért is döntött úgy anno a Universal, hogy a 2001 óta futó szériát lezárandó egy Marvel-szerű, kétrészes finálét kapunk… legalábbis eddig erről szólt a fáma, aztán jött Vin Diesel, és csak úgy mellékesen ledobott egy atombombát.

Hirdetés

Erik Davis, a Fandango és a Rotten Tomatoes munkatársának beszámolója alapján a főszereplő-producer a Halálos iramban 10 vörös szőnyeges premiervetítésén közölte egy riporterrel, hogy a Fast X valójában egy trilógia nyitánya lesz, vagyis a színész állítása szerint ezt követően nem csak egy, hanem két további filmet is kapunk.

A Universal viszont ezt a cikkünk írásáig nem erősítette meg hivatalosan, így a franchise ellendrukkereinek maradt még némi reményük arra, hogy a 11. résszel örökre megszabaduljanak a szériától. A mozikban újra és újra százmilliókat fizető rejtőzködő rajongók pedig nyilván örülhetnek, hogy a jelek szerint akár egy 12. bevetés is kikerülhet Dom Torettóék sagájából.

A Halálos iramban 10 egyébként május 18-án gyújtja be a motorokat a hazai mozikban, Vin Diesel mellett az olyan megszokott arcokkal, mint Michelle Rodgriguez, Tyerese Gibson, Ludacris, Sun Kang vagy Jason Statham, akik ezúttal Charlize Theron és Jason Momoa gonosz párosával kerülnek súlyos érdekellentétekbe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)