Hirdetés

Videón a pillanat, amikor Antony Starr megbánhatta, hogy elvállalta Homelander szerepét

|

Valószínűleg sosem mondta még ki ilyen sokszor az f-betűs szót húsz másodpercen belül.

Hirdetés

Az új-zélandi születésű Antony Starr későn érő típus, már majdnem negyven volt, amikor megkapta első sorozatbeli főszerepét a Cinemaxon négy évadot megélt Banshee Lucas Hood seriffjeként, pontosabban a törvény néhai őrének helyébe lépő egykori elítéltként. A 2013 és 2016 között futott Banshee is az igazán tökös és bevállalós, kimondottan a felnőtt nézőkre szabott alkotások csoportját erősítette, így Starr szempontjából Homelander (magyarul Hazafi) szerepének elvállalása teljesen logikus lépésnek tűnt.

Könnyen meglehet azonban, hogy amikor csatlakozott a The Boys stábjához, eszébe sem jutott, hogy egy napon több tíz méter magasságba fogják felemelni drótkötelekkel, csak mert a forgatókönyv ezt kívánja.

Hirdetés

Az ominózus jelenetet a Gen V című spin-off kedvéért rögzítették, és mint az a színész által megosztott videón látható, némileg félelmetesebb lehetett annál, amihez hozzászokott, feltűnően gyakran hagyta el ugyanis a száját a mindenki által jól ismert: f*ck kifejezés.

Egyébként mint arra egy másik stábtag, valamint több kommentelő is rámutatott, Homelander jellemzően csak landolni szokott. Ezt az alábbi válogatás is megerősíti: gyakran csak a hangeffektet hallani, máskor annyira gyors az érkezése, hogy nyilvánvalóan CGI az egész az utolsó képkockákat leszámítva. Persze a lassú leszállásra/leeresztésre is volt példa, de egyszer sem ennyire magasról, szóval megértjük, ha nem ez volt élete legfelemelőbb pillanata.

Starrt legközelebb jövőre láthatjuk majd viszont Homelanderként a The Boys negyedik évadában, és az sem elképzelhetetlen, hogy a Gen V második szezonjában is felbukkan majd, amit az Amazon szintén berendelt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)