Hirdetés

Véres, vicces és pikáns a Harley Quinn sorozat új évadának előzetese

|

Miközben évek óta szenved az élőszereplős produkcióival, animációs fronton változatlanul erős a DC.

Hirdetés

Paul Dini és Bruce Timm 2019-ben indult Harley Quinn sorozata a már 89 éves DC jelenkorának egyik ékköve. Ha egyébként valaki nem tudná, a széria története a címszereplő és az ő legjobb barátja, későbbi szerelme, Poison Ivy kalandjait mesél el attól a ponttól, hogy az egykori pszichiáter szakított Jokerrel.

Kevés ennél pimaszabb, merészebb és bevállalósabb alkotás született a brand égisze alatt, egyáltalán nem riad vissza az erőszakosabb vagy a szuperhősös témában nem annyira megszokott pikáns jelenetektől sem, miközben sötét humora akkor is mosolyt csal az ember szájára, ha épp nincs jó napja.

Hirdetés

A DC-rajongók zöme odáig van érte, a kritikusok sem fukarkodnak a méltató jelzőkkel, emiatt egyáltalán nem meglepő, hogy az alkotópáros a Warner bizalmát élvezi, olyannyira, hogy már az ötödik évadon dolgoznak. Előtte azonban még vár a nézőkre tíz újabb epizódnyi kaland. Az első három rész tegnap vált elérhetővé az HBO Max (az Egyesült Államokban már simán csak Max) streamingplatformon, majd minden héten egy további epizód szeptember 14-éig.

Ebben az évadban Harley és Pamela kapcsolata új kihívások elé néz, mert míg az egyikük a Bat Family tagjaival bűnözőkre vadászik, a másik elfogadja Lex Luthor meghívására elfoglalja az ügyvezetői pozíciót a Legion of Doom élén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)