Hirdetés

Végre tisztességesen megcsodálhatjuk a mámor istenét az új Thor kivágott jelenetében

|

Természetesen megint Taika Waititi a legviccesebb, igaz, ezúttal nem szándékosan.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy Taika Waititi a világ egyik legviccesebb embere, aki még a legmélyebb emberi drámákat és történelmi tragédiákat is képes humorral tálalni. Az viszont ritka, hogy úgy vicces, hogy nem akar az lenni. Márpedig erről van szó a Disney+ platformon és Blu-Rayen csütörtökön debütáló Thor: Szerelem és mennydörgés egyik kivágott jelenetében, amit most nyilvánosságra hoztak

Az egyperces videóban különösebben fontos esemény nem történik, tulajdonképpen érthető, miért vágták ki; hőseink (Thor, Valkűr és a Waititi által alakított CGI-karakter, Korg) Zeuszt keresve megérkeznek Omnipotence Citybe, ahol első körben a szerelem és mámor istenébe, Dionüszoszba botlanak.

Hirdetés

Őt egy elismert Shakespeare-színész, Simon Russel Beale alakítja, kész pazarlás tehát, hogy a moziverzióban csak egy pillanatra bukkan fel; most van egy perce, hogy megmutassa tehetségét.

Az egészben nem is ő (vagy az ember hajtotta fogata) a legviccesebb, hanem a rendező Taika Waititi. Mégpedig azért, mert a jelenet félkész: a hátteret csak félig-meddig illesztették a szereplők mögé, néhol kilóg mögülük (majd teljesen láthatóvá válik) a blue screen, Korg pedig úgy néz ki, mint egy közepes műgonddal animált karakter egy Xbox 360-játékból. Egy ponton pedig ő is eltűnik, és ott áll helyette motion capture szerkóban az önfeledten vigyorgó Waititi, egy a CGI-referencia kedvéért a feje fölé erősített Korg-maszkkal.

Ezúton is köszönjük a Disney-nek a látványt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)