Hirdetés

Végre képregényhű formában bukkanhat fel a kree faj vezetője a Marvelekben

|

A Marvel Kapitányban még nem így láthattuk, a folytatásban viszont a jelek szerint visszatérnek az eredeti, képregényes verzióhoz.

Hirdetés

Már csak pár napot kell várnunk arra, hogy hazánkban is moziba kerüljön a Marvelek, avagy a The Marvels, melyben összeáll Brie Larson Marvel Kapitánya, Iman Vellani Ms. Marvelje és Teyonah Parris Monica Rambeau-ja. A filmnek finoman szólva is gyenge kezdést jósolnak az elemzők, esély sincs arra, hogy bevételi szempontból megközelítse a 2019-es Marvel Kapitányt. 

Ettől még persze biztosan lesz nem kevés olyan Marvel-rajongó, aki kíváncsi az MCU következő felvonására, a fekete öves fanok pedig minden bizonnyal örülni fognak annak, hogy egy fontos "karakter" a legújabb rövid kedvcsináló alapján visszatér a képregényes gyökereihez.

Hirdetés

Ahogy a Marvel Kapitányban, úgy a Marvelekben is jelentős szerephez jut majd az idegen kree faj, melyet egy AI, az úgynevezett Legfelsőbb Intelligencia vezet. A Marvel Kapitányban a Legfelsőbb Intelligencia már felbukkant, itt azonban emberi alakot öltött, egészen konkrétan Mar-Vell (Annette Benning) formájában jelent meg Carol Danvers/Marvel Kapitány előtt. Most azonban egy egészen képregényhű megjelenítéssel láthatjuk őt pár pillanat erejéig az alábbi videóban.

A Legfelsőbb Intelligencia eredetileg az első Fantastic Four képregénysorozat 65. számában bukkant fel még 1967-ben. A legendás alkotópáros Stan Lee és Jack Kirby álmodta meg őt. Leginkább rosszfiúnak tekinthető a képregények világában, mivel nem válogat az eszközök között, és bármit megtesz azért, hogy tovább fejlessze a kree fajt.

A Marvelek 2023. november 9-től lesz látható a magyar mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)