Hirdetés

A Marvel leleplezett egy új Vasember páncélt, és senki nem vette észre

|

Hónapokkal ezelőtt került sor a turpisságra, azonban csak most fedezték fel az újdonságot.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték eposzokba illő lezárást adott az MCU eddigi három fázisának és mindenki kíváncsian tekint a jövőbe, hogy vajon a következő két projekt, a Fekete Özvegy és az Örökkévalók mit tud kezdeni egy ilyen gigászi csapatfilm után. Érdemes azonban kicsit visszatekinteni is néha, hiszen akkor olyan részletekről is lehullhat a lepel, amiket korábban észre sem vettünk. 

Hirdetés

Például Vasember egy új páncéljáról, amely a Disney+-on látható extra tartalomban, az Expanding the Universe-ben tette tiszteletét és maradt rejtve idáig. A videóban ízelítőt kapunk a Marvel Studios jövőbeli projektjeiről, mint amilyen a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier és a "mi lett volna, ha" kérdésekkel eljátszadozó animációs széria, a What If?. Utóbbiban bukkant fel a szóban forgó páncél, amely temérdek lehetőséget nyithat meg a Marvel számára, akár még Robert Downey Jr. is visszatérhetne szinkronizálni (ahogyan arra pár hónapja Jeff Goldblum is utalt). A rajzokon egyébként egy fiatal Howard Starkot láthatunk, aki Dominic Cooperre hasonlít (ő játszotta Tony Stark édesapját az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban), azonban a koncepció alapján a páncél sokkal modernebb, mint amiket Howard idejében építhettek volna. Kíváncsian várjuk, hogy ki és miért fogja viselni az új Vasember páncélt. 

A What If? csak valamikor 2021 nyarán mutatkozhat be a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)