Hirdetés

Van egy jó és egy rossz hírünk a Star Trek 4-gyel kapcsolatban

|

Életjelet adott magáról a projekt, azonban nem lehet felhőtlen az öröm.

Hirdetés

Utoljára 2016-ban bővült új filmmel a Star Trek franchise, és bár már ezt követően szó esett arról, hogy tető alá hoznák a 2009-ben indult reboot negyedik részét, az elmúlt évek során nem sokat hallottunk a projektről. Belengettek ugyan Toby Haynes rendezésében egy eredettörténetet, illetve az Oscar-díjas Michelle Yeoh főszereplésével, a Star Trek: Discovery sorozat alapján, Section 31 név alatt egy spin-off filmet, de a Star Trek 4 rendre háttérbe szorult.

Amikor már kezdtük azt hinni, a produkció elveszett az éterben, a Variety megtörte a csendet, izgalmas fejleményekről számolt be az USS Enterprise legénységére fókuszáló negyedik rész kapcsán.

Természetesen a történetet továbbra is hét lakat alatt őrzik, ugyanakkor kiderült, új forgatókönyvíró csatlakozott a projekthez, aki nem más, mint a nemrégiben elkaszált A légikísérő (The Flight Attendant) alkotója, Steve Yockey.

Hirdetés

Nem lehet azonban felhőtlen az öröm, ugyanis a Paramount Pictures továbbra is azon terveket dédelgeti, miszerint a Star Trek 4 lesz az utolsó film a 2009-ben indult reboot stábjával, így tehát lezárulna az ott megkezdett sztori. Ezzel viszont olyan színészek térhetnek vissza a fedélzetre, mint Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldaña, Karl Urban és John Cho.

Yockey csatlakozása mindenképpen bizakodásra adhat okot, bár tekintve, hogy az évek során több készítőt is elfogyasztott a projekt, illetve egy ponton - 2023 végére - egy premierdátumot is belengettek, benne van a pakliban, hogy változni fog a felállás. Persze ez csak találgatás, reméljük az új forgatókönyvíróval tényleg sínre került a produkció, egy lépéssel közelebb kerültünk a Star Trek 4-hez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)