Hirdetés

Új csapattal készül a következő Star Trek film, már a rendező is megvan

|

Nem, ez még mindig nem a USS Enterprise legénységére fókuszáló Star Trek 4.

Hirdetés

Eddig három nagyobb fejezetet különíthetünk el a Star Trek mozifilmeken belül. Az első még az eredeti tévésorozatban megismert gárdára épült hat film erejéig 1979 és 1991 között, majd James T. Kirk (William Shatner) és a USS Enterprise legénysége átadta a stafétát az új generációnak. Jean-Luc Picardnak (Patrick Stewart) és az alatta szolgálóknak már csak négy film jutott, a 2002-es Star Trek - Nemezis bukása jó időre elvette a Paramount kedvét a további projektek finanszírozásától.

Végül csak hét évvel később tért vissza a franchise a mozikba az új, Kelvin idővonalat elindító reboot révén, amely két folytatást is kapott, és tervben van ugyan egy utolsó, a szériának ezt az ágát lezáró film is, azt talán csak Q tudná megmondani, hogy mikor lesz belőle valami.

Hirdetés

Ezzel párhuzamosan viszont több moziba és streamingre szánt produkcióba is belevágott már a Paramount köztük a Section 31 címűbe, amely a Star Trek: Discovery sorozat egyik fontos szereplőjét, az Oscar-díjas Michelle Yeoh által alakított Philippa Georgiou-t és a Csillagflotta hírszerző szolgálatát helyezi az események gyújtópontjába.

Ezekhez csatlakozik a Deadline tudomása szerint egy még cím nélküli, eredettörténet (nem tudni, hogy Pike kapitányé, a Csillagflottáé, valaki vagy valami másé), ami ugyan szintén a korábban említett Kelvin idővonalon kap helyet, ám évtizedekkel korábban játszódik a rebootnál. A cselekménnyel kapcsolatban semmi konkrétummal nem szolgáltak a lap forrásai, csupán azt árulták el, hogy Toby Haynes (Andor, Black Mirror, Brexit: Háborúban mindent szabad) rendezi majd a filmet Seth Grahame-Smith (Lego Batman - A film) forgatókönyve alapján. Természetesen J. J. Abrams sem marad távol, produceri minőségben veszi ki a részét a munkálatokból.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)