Hirdetés

Két évad után elkaszálták Kaley Cuoco sorozatát

|

És erről most kivételesen nem a szériát szállító HBO Max tehet.

Hirdetés

Egy kifejezetten izgalmas sorozatként mutatkozott be 2020 végén a Chris Bohjalian azonos című regényén alapuló, az HBO Max felületén induló A légikísérő (The Flight Attendant), melyben Kaley Cuoco (Agymenők) bújt a címszereplő stewardess, Cassie bőrébe. Bár az első évadban már lefutott a regényben felvázolt eredeti történet, ennek ellenére 2022-ben leszállították a folytatást, ami még így is meglepően jól sikerült, kifejezetten pozitív kritikai fogadtatásban részesült.

A harmadik évadban azonban már nem érdemes reménykedni, a Max ugyanis a minap megerősítette, hogy törölte a folytatást. A The Hollywood Reporter jelentése szerint ez azért történt, ugyanis az alakításáért kétszer is Emmy-díjra jelölt Cuoco úgy döntött, hogy nem szeretne visszatérni a szerephez a harmadik évadban.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatban a színésznő egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Ami egy figyelemfelkeltő könyvborítónak indult, gyorsan egy életre szóló rendkívüli repüléssé avanzsálódott. A légikísérőt mindig is egy limitált sorozatnak képzeltem el, és egy hihetetlenül kreatív csapatnak köszönhetően két izgalmas évadot is össze tudtunk hozni. Cassie-t játszani egy valóra vált álom volt, és nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett abban, hogy ez a rendkívül eredeti sorozat megvalósuljon."

Az egészben pedig talán az a legszomorúbb, hogy az értesülések szerint a Max szívesen leszállította volna a harmadik évadot, de persze a színésznő távozásával ez kishíján lehetetlenné vált. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy a folytatásra már bőven kifulladt volna a történet, elvégre a második évad lezárása egész szépen elvarrta a még levegőben lógó történetszálakat, ennek tudatában pedig talán kevésbé fájó a törlés is. Ha esetleg kimaradt volna, és pótolnátok a sorozatot, akkor azt az HBO Max felületén, egészen pontosan itt tehetitek meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)