Hirdetés

Van, amit már a leghűségesebb Star Trek-rajongó gyomra se tud befogadni

|

A Paramount meglovagolna egy aktuális trendet, de a Star Trek franchise kedvelőinek ez nem igazán tetszik.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy egy szűkebb réteget leszámítva nem igazán érdekli az embereket az NFT-láz, legyen szó arról, hogy videojátékba akarják beleerőltetni a nem helyettesíthető tokeneket, vagy éppen az egyik legismertebb szuperhős világába. Közben a Paramount is fejest ugrott a témába, és egy saját gyűjteményt szeretne létrehozni a paramount.xyz weboldalon, amelynek első darabjai a legendás Star Trekhez kapcsolódnak. Nyilván nem mindenki fogadta kitörő örömmel az ötletet.

Láthatóan sokan nem díjazták, hogy a Paramount a Star Treket is belerángatná a stúdió kedvelt brandjeit felvonultató NFT-gyűjteménybe. A hivatalos tájékoztatás szerint a platform a rajongókra fókuszál, akik ennek az új lehetőségnek hála bátran kalandra indulhatnak majd a metaverzumban. Egyelőre viszont úgy tűnik, a Paramountot sokkal inkább lázba hozta a kezdeményezés, mint a célközönséget.

Hirdetés

A Twitteren ugyanis megjelentek olyan bejegyzések, amelyek egyértelműen negatív dologként számolnak be a digitális kollekcióról. Valaki szerint ez az egész olyan, mintha azt mondanák, hogy a Star Trek IV meg sem történt, és hülyeség a klímaváltozás, egy másik rajongó pedig úgy véli, hogy az NFT-k szimplán nem illenek a Star Trekhez. Érkezett egy találó hasonlat is ehhez az egész témához, valaki pedig szimplán azért könyörgött a közösségi oldalon, hogy ne legyenek NFT-k.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A tervek szerint az első Star Trek-es apróságok április 9-én érkeznek meg a Paramount weboldalára, ennek keretén belül olyan pakkokat vehetünk majd, amelyek egyedi megjelenésű űrhajót tartalmaznak. Összesen 20 ezer ilyen csomag lesz, darabjáért 250 dollárt, vagyis több mint 86 ezer forintot kell fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)