Hirdetés

Van, aki vissza akart térni a Pókember: Nincs hazaútban, de nem hívták

|

Peter Parker egyik korábbi megformálója már biztosan nem fog cameózni az új Pókember filmben.

Hirdetés

Nem egyszerű most Pókember-rajongónak lenni, hiszen akármerre is kalandozzon az ember az interneten, simán belefuthat egy gigászi spoilerbe a legújabb szivárgás miatt. Persze a Sony sem nagyon töri magát, hogy sok meglepetést hagyjon a mozira, hiszen a marketingkampány sorra leplezi le azokat a gonoszokat, akikkel valamilyen módon felveszi a harcot Tom Holland hálószövője.

Az internet persze sokkal több karaktert képzelt bele a filmbe, mint amennyi valószínűleg lesz benne, viszont akad olyan is, aki csatlakozni szeretett volna, mégsem kérték fel. 

Hirdetés

Akik tisztában vannak Pókember múltjával, azoknak talán Nicholas Hammond neve is mond valamit: a színész a '70-es évek végén játszotta el a szuperhőst a The Amazing Spider-Man című televíziós sorozatban, két évadon keresztül. Bár a karakter egy változata szerepelt a The Electric Company című gyermekműsorban, valójában Hammond volt az első, aki saját élőszereplős projektjében bújhatott pókarc jelmezébe, szóval póktörténelmi jelentősége is van a dolognak. 

A 71 éves színész nemrég beszélt a The Hollywood Reporternek Pókemberről és a Nincs hazautat övező izgalomról, és elmondta, hogy nagyon boldog, hogy sok rajongó még mindig szereti a karakter klasszikus változatát, annak pedig főképp, hogy a hős népszerűbb most, mint valaha. Hammond ugyanakkor kijelentette, hogy soha nem keresték meg a filmben való felbukkanás kapcsán, ami bevallása szerint csalódás volt neki, mivel abban reménykedett, hogy hívni fogják. 

Ti örültetek volna Hammond cameójának?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)