Hirdetés

Valódi vetélkedő lesz a Squid Game-ből?

|

Egy népszerű youtuber ígéretet arra, hogy tető alá hozza a Netflix nagy sikerű produkciójában látott játékokat.

Hirdetés

Elképesztően jól indított a Netflix új sorozata, a Squid Game, amely ha így halad tovább, a platform legnézettebb műsora lehet. A magyarul Nyerd meg az életed kegyetlenségeinek a való életben természetesen nincs helye, ám kevésbé drasztikus végkimenetellel kifejezetten szórakoztató lehetne. 

Erre jutott MrBeast, a népszerű YouTuber, tartalomgyártó és filantróp is, aki azt ígérte egy TikTok-videóban, hogy amennyiben az eléri a 10 millió lájkot, megvalósítja a sorozat játékait - persze gyilkosságok nélkül.

Hirdetés

A videós hétfőn délután lőtte fel a videót, a cikk írásának idején pedig már 11,2 millió lájknál járt, a közösség villámgyorsan teljesítette a feladatot. Most már MrBeasten a sor, hogy eleget tegyen az ígéretének.

@mrbeast

It’s in your hands tik tok

♬ Squid Game - Carrot

Mindeközben a Squid Game teljesen átvette az internet felett az irányítást, a rendező pedig már a második évadról beszélt, amit ugyan hivatalosan még meg sem erősítettek, ám ha megcsinálják, van pár ötlete, hogy mivel szeretne foglalkozni benne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)