Hirdetés

Vajon ki nyerné a Homelander vs. Omni-Man harcot?

|

Az Invincible alkotójának van elképzelése róla, amit a The Boys alkotóival is megvitatott.

Hirdetés

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az Invincible és a The Boys franchise is bővül idén. Míg előbbi esetében a második évad első felét kapjuk meg hamarosan, addig utóbbinál éppen a spin-off, a Gen V pörög, viszont jön a negyedik szezon is. Emellett pedig az említett sorozatok talán legütősebb karakterei, Omni-Man és Homelander is bekerülnek vendégharcosként a Mortal Kombat 1-be, szóval a játékosok nemsokára összecsaphatnak őket irányítva. 

Bizonyára számos rajongó játszott már el a gondolattal, hogy melyikük az erősebb, és köztük van az Invincible atyja, Robert Kirkman is (többek között olyan alkotásokkal tette le a névjegyét, mint a The Walking Dead), akinek konkrét elképzelése van arról, hogy ki nyerné a két titán harcát. 

Hirdetés

Könnyen gondolhatnánk azt, hogy Homelander, avagy magyar fordításban Hazafi legyőzhetetlen, hiszen még Soldier Boy és Billy Butcher közös erővel sem tudták legyűrni (noha a Gen V felvonultat egy olyan karaktert, aki képes lehet rá), azonban Kirkman a Skybound által még korábban megosztott videóban elmondta, hogy akad valaki, aki el tudja őt pusztítani: 

"Valójában beszéltem erről [a The Boys executive producereivel] Seth Rogennel és Evan Goldberggel, és elismerték, hogy Omni-Man lényegesen erősebb, mint Homelander, és hogy Omni-Man könnyedén szétverné Homelandert".

Kirkman arról is fantáziálgatott, hogy mi lenne, ha Invincible küzdene meg Homelanderrel: 

"A sorozat elején látott Invincible-nek szerintem biztosan nehéz dolga lenne Homelander ellen. Már csak azért is, mert bár Homelander talán kevésbé erős, de mondjuk úgy, hogy Superman képességei közül több van meg benne. Szóval szerintem Invincible-nek biztosan nehéz dolga lenne vele, különösen a karrierje elején, mert Homelander egy profi szuperhős. Emellett nem fog habozni, ha erőszakosságra kerül sor, míg Mark talán igen. A kék jelmezes Invincible viszont simán lenyomná Homelandert."

Szerintetek ki nyerné az Omni-Man vs. Homelander, és Invincible vs. Homelander bunyókat?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)