Hirdetés

Vajon Marie Moreau legyőzheti Homelandert?

|

Elkezdődtek a találgatások az új The Boys-spinoff kapcsán.

Hirdetés

A The Boys rajongóknak szépségtapasz az idei éven, hogy a sorozat várva várt 4. évadának bejelentett csúszása okozta fájdalmat a szintén az Amazon Prime Videón megjelenő spin-off első évada még idén ősszel enyhítheti. A szeptember 28-i bemutatót nagy várakozás előzi meg, főként azután, hogy egy elég erős előzetessel jött ki az élőszereplős melléksorozat.

Régi sci-fi rajongói dilemma, hogy kinek a képességei erősebbek, ki győzne egy ütközetben két szuperhős közül. Nagy népszerűségnek örvendenek ezek az egymásnak feszülések: Batman és Superman, Amerika Kapitány és Vasember csörtéje után most érthető módon kíváncsiak a nézők Marie Moreau és Homelander küzdelmére.

Hirdetés

Nem könnyű megválaszolni a kérdést, hogy ki kerülne ki győztesen kettejük küzdelméből. Egyrészről Homelander sok különleges képességgel bír: hőlátása, földöntúli ereje, szuper hallása és a repülés képessége is segíti őt, de mégis csak egy halandó ember. Marie Moreau, aki a Godolkin Egyetem elsőéves hallgatója viszont olyan erővel rendelkezik, aminek segítségével képes uralni a saját és mások vérét is. Saját vérét kiterjesztve, csápként használva ragadhatja meg ellenfelét, de a vérét irányítva képes akár felrobbantani egyes végtagjait vagy szerveit is.

A harc buktatói Homelander végtelenül szadista, velejéig gonosz személyiségében rejlenek. Sokan sokféleképpen próbálták már legyőzni de ez eddig még senkinek nem sikerült. Nyilván egyszer sem biztos, hogy Marie fogja tudni megtörni ezt a reménytelennek tűnő szériát, de az, ahogy az előzetesben a megalomániás "szuperhős" szobrára néz, arra enged következtetni, hogy legalábbis megpróbálja.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)