Hirdetés

Megérkezett a The Boys spin-off sorozatának új előzetese, nézd meg nálunk magyar felirattal!

|

A Gen V pont annyira brutálisnak tűnik, mint a The Boys volt.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni a Gen V premierjére, hiszen az Amazon Prime Videón futó The Boys élőszereplős spin-off sorozata (korábban már megkaptuk ugyebár az animációs The Boys Presents: Diabolicalt), a Gen V egészen pontosan 2023. szeptember 29-én érkezik meg a platformra.

A sorozatban az 1965 óta működő Godolkin Egyetem mindennapjait ismerhetjük meg. Ebben az iskolában képzik a jövő szuperhőseit, akik a jelek szerint pontosan annyira betegek és gátlástalanok, mint a The Boysban megismert felnőtt superek.

Hirdetés

A friss előzetest természetesen a megszokott módon, vagyis magyar felirattal felvértezve tudjátok megnézni nálunk. A Vought International által működtetett intézményben az ifjaknak egyfajta battle royale kihíváson kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Főhősnénk a Jaz Sinclair által alakított Marie Moreau lesz, aki képes a vért manipulálni - a trailerből kiderül, ez igazából egy elég brutális szuperképesség.

Ti kíváncsiak lesztek majd a sorozatra, vagy csak a The Boys folytatását várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)