Hirdetés

Ütős lett a Dűne 2 első trailere

|

Meggyőzően fest Denis Villeneuve grandiózus sci-fijének második felvonása.

Hirdetés

Frank Herbert 1965-ban megjelent, kultikus regénye alapján Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) álmodott a vászonra egy monumentális sci-fit 2021-ben, akkor viszont csak a könyv első felét dolgozta fel, így az alapanyagot nem ismerők türelmetlenül várják, hogy megismerhessék a történet folytatását, a könyvek rajongói pedig azt, hogy újra elmerülhessenek Villeneuve víziójában. 

A részben hazánkban forgatott folytatás a tervek szerint 2023. november 3-án végre a mozikba kerülhet, és a rendezőnek sikerült a visszatérő sztárgárdát tovább erősíteni olyan nevekkel, mint Christopher Walken (IV. Shaddam császár), Austin Butler (Feyd-Rautha) és Florence Pugh (Irulan). 

Hirdetés

Egy rövid ízelítő után befutott a Dűne 2 teljes kedvcsinálója is, amely kóstolót ad abból, hogy mi vár Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) a második részben: folytatódik a bosszúhadjárata a családja bukását okozók (a Harkonnenek és a császár) ellen, amit nem csupán különleges képességei segítenek, hanem szövetségesei, a Fremenek is. Persze eközben az említett összeesküvők sem tétlenkednek, így Paul szemben találja magát egy veszedelmes ellenféllel Feyd-Rautha Harkonnen képében. A látvány továbbra is lenyűgöző, ismét érdemes lesz a mozit választani:

A Dűne 2-ben az említettek mellett felbukkan még többek között Zendaya, Rebecca Ferguson, Léa Seydoux, Javier Bardem, Stellan Skarsgard, Josh Brolin és Dave Bautista is. Ti meg fogjátok nézni? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)