Hirdetés

Új Star Wars animációs sorozat készül, a The Clone Wars spinoffja lesz

|

Dave Filoni újabb Star Wars animációs sorozatot készít, és a várttal ellentétben ez (egyelőre) nem a Rebels folytatása lesz.

Hirdetés

Korábban arról érkeztek hírek, hogy a közvetkező animációs Star Wars projekt a Rebels (magyarul Lázadók) széria kvázi folytatása lehet, amelyben több régi karakter felbukkanására is számítottak a lelkes rajongók. Nos, most kiderült, hogy egyelőre még biztosan nem erről lesz szó, viszont Dave Filoni tényleg szállít nekünk egy új Star Wars sorozatot.

Hirdetés

Star Wars: The Bad Batch címmel érkezik az új széria, ami a The Clone Wars spinoffja lesz. Maga a cím ismerős lehet, ugyanis a Bad Batch nevezetű klónosztag tagjai a The Clone Wars utolsó, hetedik évadának első pár részében bukkantak fel. A jelek szerint annyira népszerűnek bizonyultak, hogy a Lucasfilm egy egész szériát szentel nekik.

A Bad Batch tagjai erősen eltérnek a többi klónkatonától: mindnyájan valamiféle térő, ugyanakkor előnyös mutációval rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően különleges képességekre tettek szert. A háború után ezek a derék fickók zsoldosnak álltak, az új sorozat pedig pontosan ezt az időszakot meséli el, tehát a 66-os parancs kiadása és a harcok vége után járunk, mikor a Galaktikus Birodalom épp elkezdi masszívan átformálni az egész galaxist. A Bad Batch osztag egykori katonái ebben az új, változó világban próbálják megtalálni új céljukat. A sorozatért Dave Filoni felel, ez pedig az eddigi rajongóknak valószínűleg most is garantálja azt a minőséget, amit elvárnak.

A Star Wars: The Bad Batch ahogy azt sejteni lehetett, kizárólag a Disney+on fog debütálni, erre pedig valószínűleg 2021 folyamán kerülhet majd sor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)