Hirdetés

Új posztert kapott a Ms. Marvel sorozat, rajta Kamala Khan egész családjával

|

Már csak 50 nap választ el bennünket a Ms. Marvel premierjétől.

Hirdetés

Korhatárbesorolása alapján a Ms. Marvel széria lesz az MCU első kifejezetten gyerekeket megcélzó sorozat, mivel nem a szokásos PG-13, hanem az egyel megengedőbb PG kategóriába került a hamarosan érkező tévésorozat. Olyannyira hamarosan, hogy már csak 50 napra vagyunk a Disney+-os bemutatótól. 

Ezt pedig az alábbi poszterrel ünnepelte meg a Marvel.

Hirdetés

A nemrég közzétett plakáton a sorozat színes képi világa köszön vissza, és gyakorlatilag az összes fontosabb szereplőt láthatjuk, köztük a főhősnő, Kamala Khan teljes famíliáját. 

Íme a poszter, parancsoljatok (a kép kattintás után megnő):

Márciusban egyébként kaptunk már egy Ms. Marvel előzetest, ha ezt még nem néztétek meg, akkor alább tudjátok pótolni.

A Ms. Marvel első része június 8-án fog megérkezni a Disney+-ra, alig hat nappal azelőtt, hogy hazánkban is elindul a szolgáltatás. Ennek fényében elég valószínű, hogy rögvest magyar szinkronnal fogjuk megkapni a sorozatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)