Hirdetés

Új John Wick sorozat jöhet, de semmi köze sem lesz a The Continentalhoz

|

A Lionsgate nagyon szeretne még többet kihozni a franchise-ból.

Hirdetés

A Morgan Stanley médiakonferencián (ahol az Alkonyat sorozat is szóba került) egy John Wick projektet emlegetett a Lionsgate elnöke. A Deadline  jelentése szerint Michael Burns nagy jövőt lát a franchise-ban, és lehetőség szerint bővítené azt.

Kijelentésében Keanu Reeves neve is előkerült, bár erősen kétséges, hogy a filmsztár beszállna-e egy esetleges széria összeállításába. Akárhogy is, a Lionsgate céljai egyértelműek.

Hirdetés

"Azt hiszem, hogy kezdeni fogunk valamit az egyik, Keanu Reeves főszereplésével vezetett akciófilm-sorozatunkkal, és egy TV szériát készítünk belőle."

Ez a legbizonytalanabb nyilatkozat, amit olvasni volt szerencsénk az elmúlt évtizedben, de a lényeg, hogy a Lionsgate láthatóan szem előtt tartaná még a John Wick franchise-t. A The Continental is egy kísérlet volt az orgyilkosok univerzumának bővítésére, de az végül nem sok vizet zavart. A kritikai fogadtatás és a nézői vélemények is langymelegek voltak, így annak története jó eséllyel véget is ért.

"Egy relatíve rövid életű megállapodásunk volt a Peackockkal és az Amazonnal."

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az együttműködés itt le is zárult, és a jövőbeli John Wick tartalmaknak semmi közük sem lesz az előzményszériához. Ez talán jobb is így mindenkinek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)