Hirdetés

Trónok harca 7. évad - egy kis trónra lecsücsülünk

|

Megjött az első hivatalos, hosszabb teaser, amiben a három uralkodó, Jon, Cersei és Daenerys szerepelnek. Meg még valaki...

Hirdetés

Azért van abban valami csodálatos, hogy az HBO egy egyszerű teasert is képes sokkoló jelenettel zárni. 

A videó nagy részében azt láthatjuk, hogy Cersei, Daenerys és Jon baktatnak más és más folyosókon, majd a végén elérkeznek saját trónjaikhoz - vagy legalábbis egy terem végébe. Közben kellemes zene szól. Az egész azt vetíti elő, hogy a nyáron induló 7. évadban ők állnak a középpontban, amit azért nem lett volna nehéz kitalálni, lévén kb. csak ők maradtak életben a magas rangú szereplők közül. Tyrion mindig is csak úgy volt. Na de nézzétek, aztán meséljetek, hogy tetszik, és semmiképp ne zárjátok be a vége előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)