Hirdetés

Trónok harca - milyen lenne klasszikus sitcomként?

|

Minél közelebb jutunk a Trónok harca 4. évadának indulásához, annál több lesz az értékes kontent az interneten. És ez, ez bizony a nap kontentje.

Hirdetés

Persze délelőtt is rápörögtünk dolgokra, például a Trónok harca érdekességeire vagy az újragondolt, MÁV-szerelvényes Half-Life 2-re, de ez most megcsinálta a napunkat (ha értitek...).

Az io9 felkérésére Garrison Dean megalkotta a Trónok harca sitcom intróját is, és aki nem ismeri a sorozatot, még el is hihetné, hogy ez tényleg egy 70-es, 80-as évekbeli sorozat felvezetője. Az eredeti sorozat nem kimondottan vígjáték, pláne nem szituációs komédia, de mint az az alábbi trailerből is látszik, simán elmenne egynek. Csak nézzétek meg, majd megértitek.

Az elírások valószínűleg nem szándékosak, de mindegy is, nem ez a lényeg. Abszolút hiteles, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)