Hirdetés

Tragikusan fiatalon elhunyt a magyar rapper, Thysta

|

Az ózdi előadóművész, Szurdoki Gábor mindössze 37 éves volt.

Hirdetés

Édesapja másfél hete nem hallott az ózdi zenei élet közismert alakja, Szurdoki Gábor, vagyis Thyista felől, amikor aztán rossz hírrel kopogott az ajtaján a rendőrség: mint kiderült az ózdi halastóban megtalálta a halőr a 37 éves rapper és producer holttestét. A Borsnak nyilatkozó édesapával a rendőrök közölték, hogy fia halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Szurdoki István szerint fia tehetséges ember volt, aki nagyon sok mindenbe belekezdett, de kitartás híján mindent félbehagyott. Talán ez vezetett ahhoz is, hogy ismerősével, a szintén ózdi Majkával ellentétben (akinek az egyik dalát egyébként ő írta), Thystának nem sikerült igazán beindítania a karrierjét. István azt is megosztotta a lappal, hogy nem a mostani az első tragédia a családban, mivel Gábor féltestvéreinek egyike néhány éve elhunyt, szintén fiatalon, ami nagyon megviselte a rappert.

Hirdetés

Thysta legismertebb 2009-ben jelent meg a Ha nem ismersz című EP-n, a Borsodi dal 112 ezres megtekintésnél jár a YouTube-on. Legutóbbi szerzeményét pedig alig két hete töltötte fel Ne várj címmel.

Nyugodjék békében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)