Hirdetés

Tovább menetel a Dűne: Második rész, már most zárójelbe tette az első film számait

|

Az USA hétvégi toplistáján a második helyre szorult az új Dűne, de összesítésben így is nagyon jók a bevételi mutatók.

Hirdetés

Túl van az Egyesült Államokban is a bemutatóját követő harmadik hétvégén a Dűne: Második rész, így befutottak a legújabb bevételi számok is. A helyzet pedig az, hogy bár az aktuális dobogó második helyére szorult vissza Denis Villeneuve filmje (a hétvégén az USA-ban a Dűne: Második rész 29 millió dollárt szedett össze, míg a Kung Fu Panda 4 31,5 milliót), az új Dűne így is a 2024 legtöbb bevételt termelő filmje a világon és konkrétan Amerikában is.

A Dűne: Második rész ugyanis jelen pillanatban az Egyesült Államokban 205, világszinten pedig már 494 millió dolláros összesített bevételnél jár, ezzel pedig már most sikerült megelőzni a 2021-es első részt.

Hirdetés

Az első Dűne mozi ugyanis az USA-ban 108 milliós, az egész világon pedig 433 milliós összesített bevételnél zárt, ezeket a folytatás már most sikeresen maga mögött hagyta. A kontextusból mondjuk nem hiányozhat az sem, hogy az első Dűne egyszerre jelent meg az HBO Max streamingplatformon és a mozikban (ahogy sok más film is a pandémia után), míg a második epizód értelemszerűen már csak és kizárólag a vetítőtermeket célozta meg.

Ha esetleg még nem láttátok volna a Dűne: Második részről készült kritikánkat, akkor alább megnézhetitek, vagy ide kattintva akár el is tudjátok olvasni azt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)