Hirdetés

Tom Hiddelston Loki után egy másik legendás Marvel gonoszt is szívesen eljátszana

|

Egy eddig mozikban fel nem bukkant hősként és egy grandiózus ellenségként is szívesen megmutatná magát a Lokit alakító színész.

Hirdetés

Túlzás nélkül állítható, hogy Tom Hiddelston neve egybeforrott a csínytevés istenével, vagyis Lokival. Hiddelston hosszú ideje alakítja már ezt a lassan antihőssé avanzsáló rosszfiút, nemrég azonban felmerült, hogy szíve szerint más karaktereket is boldogan megformálna. 

Hirdetés

Nemrég a Bosszúállók: Végtelen háború egyik sajtóeseményén szegezték neki a kérdést: van-e olyan Marvel karaktert, akit Loki mellett ugyancsak szívesen eljátszana? Hiddelston pedig azonnal két válasszal is szolgált. Egyrészt kifejtette, hogy ha emlékei nem csalnak (és természetesen erről szó sincs), akkor van egy Captain Britain nevezetű szuperhős, akinek boldogan a bőrebe búja. Második válasza viszont talán még ennél is izgalmasabb volt: elmesélte ugyanis, hogy kisgyerekként imádta Galactust, és nagyon örülne, ha egyszer eljátszhatná a világfalót. 

Példának azt hozta fel egyébként, hogy Chris Evans volt már Amerika Kapitány és Fáklya is a Fantasztikus Négyesből, de persze itt azért nem ugyanaz lenne a helyzet, elvégre egy filmes univerzumon belül kapcsolódna hozzá két karakter. Mindenesetre jogi gondok legalább hamarosan nem lehetnének ezzel a tervvel, hiszen bár jelenleg a Foxnál vannak a Fantasztikus Négyes karakterek, így Galactus joga is, a nagy Fox-Disney felvásárlásnak köszönhetően újra a Marvelhez vándorol az összes ilyen szuperhős és gonosz.

Nektek tetszene az ötlet, hogy egyszer tényleg Galactusként lássuk újra Tom Hiddelstont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)