Hirdetés

Több teória is megdőlni látszik a Star Wars: Ahsoka inkvizítora, Marrok kapcsán

|

A Star Wars: Ahsoka széria harmadik része után bizonyos rajongói ötleteket nagyjából már ki lehet zárni.

Hirdetés

A Dinsey+-on a mai napon élesedett a Star Wars: Ahsoka sorozat harmadik része (az első két epizódról már készítettünk kritikát is), melyben ismételten felbukkant a titokzatos (ex)inkvizítor, Marrok. Korábban megannyi teória kapott szárnyra Marrok kapcsán a világszőttesen, ami nem is csoda, hiszen még mindig nem tudjuk pontosan, ki ő, és hogyan élhet még mindig a birodalom bukása után (hiszen elvileg a többi inkvizítor már rég meghalt). Pontos válaszokkal továbbra sem szolgálhatunk, de egyes ötletek valószínűtlenebbnek tűnnek, mint korábban.

Három gyakori ötlet keringett Marrok kapcsán: az egyik teória szerint ő nem más, mint a sötét oldalra csábult Ezra Bridger, de ez már alapból is elég fura megoldás lenne. Mások úgy vélték, hogy ő valójában az a Barriss Offee, aki egykor Ahsoka barátja volt, később viszont a jedik ellen fordult, és ő követte el azt a robbantásos merényletet, amivel eredetileg Ahsokát vádolták. A harmadik teória szerint pedig Marrok igazából nem más, mint a Star Wars: The Force Unleashed játékok főszereplője, Galen Marek.

Hirdetés

Most nagyon úgy fest, hogy lesöpörhetjük az asztalról az utóbbi két felvetést. Az Ahsoka sorozat harmadik részében ugyanis hallani lehet végre Marrok hangját, ami bár gépiesen el lett torzítva, de azért tisztán érteni, hogy egy férfi szólal meg a sisak alatt. Így tehát Marrok nem lehet Barriss Offee.

A Galen Marek teória ettől még működhetne (bármennyire is kiábrándító lenne ennyire legyengíteni egy olyan elképesztően erős karaktert, mint Galen Marek, azaz Starkiller), viszont az egész ötlet azért került elő, mert a játékokban Mareket szinkronizáló Sam Witwer is felbukkant az Ahsoka stáblistáján mint szinkronszínész. Az új résznél viszont egyértelmű lett, hogy Marrok hangját is az a Paul Darnell kölcsönözte, aki az egykori inkvizítor jelmezébe is belebújt. Darnell egy profi kaszkadőr, korábban egyébként ő volt Timothy Olyphant dublőre A Mandalóri sorozatban, és egy orgyilkost is eljátszott már a Boba Fett könyve spin-offban.

Mindeközben nem szabad elfelejteni, továbbra is bőven benne van a pakliban az, hogy semmiféle nagy leleplezést nem kapunk, és Marrok tényleg csak egy hétköznapi inkvizítor, aki immár zsoldosként dolgozik. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)