Hirdetés

Thor: Ragnarok - sokkal hosszabb is lehetett volna

|

A San Diego Comic Con alatt a rendező, Taika Waititi azt nyilatkozta, hogy a film hossza 100 perc lesz, de végül valójában 130 volt, és még ennél is többet tervezett. Végre kaptunk választ a miértre.

Hirdetés

Őszintén örülünk, hogy egy olyan remek filmből, mint a Thor: Ragnarok, többet is kaptunk a végére, de ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk arra, hogy miért lett 30 perccel hosszabb a film.

Hirdetés

A rendező leült a Collider újságírójával, aki feltette a műsoridővel kapcsolatos kérdést. Waititi elárulta, hogy éppen a Comic-con előtt fejezték be az újraforgatásokat, és akkor még 100 perc volt a biztos szám.

"Amikor azt mondta, hogy 100 perc lesz, akkor végeztünk éppen az újraforgatásokkal, szóval tudtuk, hogy onnan csak felfelé megy."

A rendező úgy volt vele, hogy "talán megül majd 100 percnél, talán több lesz, de biztos nem több 2 óránál" - aztán 2 óra 10 perc lett. Egyébként még ez is kevesebb annál, mint amilyen a legelső verzió volt.

"Az első kész vágás 2 óra 40 perc volt. Ezzel a változattal voltam teljesen boldog. Amikor összeraktuk az egészet, akkor 3 óra 15 perc lett a vége."

Elmagyarázta, hogy a Comic-conon bejelentett 100 perchez képest az extra 30 percben igazából csak poénok vannak, és semmi sorsdöntő jelenet. Kicsit humorosabbra akarták venni a figurát, ami a többségnek be is jött. A Thor: Ragnarok simán maga mögött hagyta az első 2 Thor filmet, a Guardians of the Galaxy Vol. 2-t és a Doctor Stranget is bevételekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)