Hirdetés

The Walking Dead - Daryl szerint imádni fogjuk a hetedik évadot

|

Norman Reedus nemrég egy interjúban tért ki a Walking Dead legutóbbi évadának lezárására, amiért szerinte teljes mértékben kárpótolja majd a rajongókat a hetedik szezon.

Hirdetés

A cliffhanger, amivel a The Walking Dead hatodik évadát lezárták a sorozat írói, valahol a zsenialitás és az arcátlanság határán táncol, de valószínűleg pont ezért fognak a hetedik évad őszi premierjére kapcsolni még a legmélyebben felháborodott rajongók is. A sorozatban Dary Dixont alakító Norman Reedus szerint ez viszont csak azt mutatja, milyen jó a zombis sorozat.

"Hosszú ideje veszek részt művészi alkotások létrehozásában és azt kell mondjam, mindannyian azt akarjuk, hogy beszéljenek az alkotásinkról. Van, hogy csak azért csinálsz valamit, hogy az emberek beszéljenek róla. De a tény, hogy az emberek még mindig nem szálltak le a témáról, hatalmas dicséret azt tekintve, milyen lett az utolsó rész kivitelezése mind színészi, mind írói szempontból" - mesélte a színész, akit elmondása szerint úton-útfélen Negan áldozatának kilétéről faggatnak.

Persze az Entertainment Weeklynek adott interjúban elmondta azt is, megérti, hogy manapság minden egy szempillantás alatt a rendelkezésünkre áll, ezért nagyon frusztráló a több hónapos várakozás. "De ezt is szeretem. Tetszik, hogy botrány van körülötte, hogy őszinte legyek. Az, hogy ennyien kötődnek a műsorhoz és megőrülnek miatta, ez szerintem nagyszerű" - mondta. Így Reedus természetesen nem is szeretné elrontani a nagy meglepetést, de szerinte ősszel jóváteszik a rajongóknak okozott bosszúságot a sorozat írói.

"Higgyetek nekem! Szerintem a bolygó fel fog robbanni, úgy érzem, olyan jó lesz. (...) mindig meglep, hogyan lesz egyre jobb és jobb a műsor koncepciója és a kivitelezése is. Minden egyes alkalommal új magaslatokat ér el és ennél magasabban talán még soha nem is volt. Szóval csak várjatok. Megéri, higgyetek nekem" - zárta a Walking Dead sztárja.

Mit gondoltok, igaza lesz, vagy a hetedik évad premierje sem teszi jóvá a frusztráló lezárást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)