Hirdetés

The LEGO Batman Movie - Alfred ebben is zseniális lesz (videó)

|

Másodszor is beköszönt a LEGO-sított Batman saját mozifilmje kapcsán, amiben újabb poénokat sütnek el a Denevérember kárára.

Hirdetés

Már a LEGO Batman Movie első előzetese is nagyon viccesre sikerült, így a Warner animációs csapata rögtön egy második teasert is kiadott a filmhez. A LEGO kaland Batmanes spinoffja pedig a második előzetesre sem lett komolyabb.

Az új videóban a Denevérbarlang helyett a Wayne-házban láthatjuk Batmant, illetve bemutatkozik az ezúttal Ralph Fiennes által szinkronizált Alfred Pennyworth is. Hogy a kettejük párbeszédével, vagy hasonló jelenetekkel találkozunk-e a teljes filmben is, vagy ezt csak a trailerhez találták ki, nem tudjuk, de a rövid dialógus zseniálisan sikerült. Ebben már-már Deadpool szintjén törik át a negyedik falat, kicsit sem finoman utalva a korábbi Batman-filmekre, ami alapján azt sejthetjük, hogy a felnőtt nézőknek is elég szórakoztató lesz a jövőre érkező animációs film.

Nektek hogy tetszik a LEGO Batman Movie hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)